Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over ons

Jakob de Ruiter is in 2012 begonnen met een eigen klussenbedrijf. In de afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in renovatiewerkzaamheden. Hij is betrokken bij uiteenlopende projecten, waaronder het renoveren van een oude woning. Deze woning heeft de oude uitstraling behouden, maar voldoet nu aan de woonwensen van de huidige tijd. 

Jakob: “Ik merk de laatste jaren dat de mensen het veel drukker hebben gekregen en dat er minder tijd is voor het onderhoud van de woning of de tuin. Juist het onderhoud aan huis en tuin is heel belangrijk. Immers, een goed onderhouden gebouw gaat jaren lang mee en zal weinig kosten. Bovendien is een mooi onderhouden huis plezierig om in te wonen én om naar te kijken. Met Klussenservice Jakob de Ruiter kan ik iedereen van dienst zijn wat betreft onderhoud en renovatie. De cliënt kan allerhande werkzaamheden aan mij uit besteden. Daarbij denk ik heel breed: van het vervangen van dakpannen tot aan het aanleggen van een stopcontact. Soms zijn het maar kleine klusjes, die moeten gebeuren; het kan een bron van ergernis zijn als dat kleine klusje blijft liggen. Des te plezieriger is het als deze kleine klusjes afgewerkt zijn, het verhoogt het woonplezier en wellicht ook de veiligheid.”

Klein renovatiewerk aan woning U wilt een andere badkamer of alleen de douchecabine vervangen? De deurtjes van de keukenkastjes hangen al tijden scheef, de glaslatten moeten vervangen worden... Eigenlijk heeft u kleine renovatieklussen aan uw woning, maar u heeft gewoon geen tijd om zelf de klussen aan te pakken. Of u beschikt niet over de juiste materialen om de klus te klaren. Jakob de Ruiter heeft veel ervaring in renovatiewerkzaamheden; in zowel oude(re) als nieuwbouwhuizen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken plaatsen of sierstrips aanbrengen op deuren, Jakob draait er zijn hand niet voor om. Bovendien kan hij u desgewenst adviseren over de te gebruiken materialen. 

Tot de mogelijke werkzaamheden behoren onder andere:

 • Afhangen van deuren
 • Badkamer verbouwen, betegelen
 • Loodgieterwerkzaamheden (groot en klein)
 • Leggen van vloeren (hout, laminaat) ·
 • Timmerwerkzaamheden    

Een kleine klus afmaken betekent vaak meer woonplezier     

Schilderwerk en glasservice   

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Als u uw kozijnen, deuren en al het andere houtwerk in en om uw woning regelmatig laat behandelen, kan het houtwerk jarenlang mee. Jakob de Ruiter is kundig in (het onderhouden van) schilderwerk zowel binnen als buiten. Voordat er geschilderd kan worden, inspecteert Jakob het houtwerk grondig. Hij controleert of er sprake is van houtrot en behandelt deze, indien nodig. In het voorjaar en zomer zal Jakob veelal het schilderwerk buiten oppakken. In de wintermaanden zullen de schilderactiviteiten meer binnen plaatsvinden. Sauzen van plafonds, muren en behangen behoren ook tot zijn werkzaamheden.   

Jakob levert tevens alle soorten glas en kan deze plaatsen.

In het kort verschillende mogelijkheden: ·

 • Houtrotbehandeling
 • Glaslatten vervangen
 • Houtwerk schoonmaken
 • Schilderen (binnen en buiten)
 • Behangen
 • Afkitten

Jaarlijks terugkerend onderhoud aan huis en tuin Ieder jaar zijn er grote en kleine klussen die jaarlijks terugkeren. Denk hierbij aan het vervangen van dakpannen en het schoonmaken van dakgoten en deze, indien nodig, repareren. Het kan soms nodig zijn om muurvoegen bij te werken, om lekkage te voorkomen. In de tuin zijn veel terugkerende onderhoudswerkzaamheden: van snoeien tot milieu vriendelijk onkruid bestrijden. Jakob denkt verder dan huis en tuin en biedt zijn klusservice ook aan uw huisje of caravan op de camping. In het bijzonder wil Jakob het onderhoud aan grafmonumenten noemen. “Waarom ik dit speciaal noem? Als je een begraafplaats bezoekt, dan is het fijn om goed onderhouden monumenten te zien. Het draagt bij aan de rust die heerst op een begraafplaats. Soms blijkt dat een monument wat onderhoud behoeft: bijvoorbeeld nieuw grint, voegwerkzaamheden of een stevige schoonmaakbeurt. Maar soms heeft de familie geen gelegenheid om zelf het onderhoud te plegen of woont te ver weg. Ik wil mijn diensten aanbieden om op gepaste wijze het onderhoud en herstelwerkzaamheden te verrichten.”

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Vervangen dakpannen
 • Schoonmaken of vernieuwen van dakgoten
 • Bijwerken schilderwerk
 • Onderhoud grafmonumenten  

In een gesprek kan Jakob de Ruiter meer uitleggen over de onderhoudsservice welke hij aan kan bieden. Veiligheid U wilt u veilig voelen in uw eigen woning of uw bezit veilig achter slot en grendel kunnen bergen in uw tuinhuisje. Het gevoel van veiligheid wordt vergroot door het aanbrengen van sloten, insteekgrendels, of door het aanbrengen van buitenverlichting. Maar hoe pakt u een dergelijk klus aan? Waar haalt u de juiste materialen op? Met deze vragen kunt u rondlopen en stelt u dit beveilingswerk in en om uw huis uit. Jakob de Ruiter kan u helpen om uw wensen op het gebied van veiligheid te realiseren.   

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Het monteren van sloten op deuren en ramen
 • Het beveiligen van uitzetramen
 • Aanbrengen van insteekgrendels
 • Monteren van inbraakwerend hang- en sluitwerk
 • Monteren van anti - inbraakstrips
 • Buitenverlichting aanbrengen

Laat u informeren door Jakob de Ruiter over de mogelijkheden